11

Saker jag längtar till: Sommaren och allt som inkulderar den, sol, bad, långa nätter and so on. Gymnasiet, komma bort från min lilla skola, ny klass och nya vänner. Nya möjligheter! Saker som jag kan störa mig på: Folk som smaskar, går långsamt och som är allmänt oklara när dom vill få saker sagt. Kärlek för mig är: Det finaste som finns. - Bäst när det är bra och sämst när det är dåligt. Min mobil för mig är: Mitt liv, haha nej med på riktigt... Har allt i den, utan den vet jag inte vem jag är, vart jag är, hur jag ser ut, hur mycket klockan är och jag vet inte vad folk äter till lunch på instagram.

Just nu är jag sugen på... Kött. Meat-lover som jag är så tror jag att jag ska gå och steka lite bacon nu... Just nu har jag på mig... En american vintage tröja och mina ljusrosa juicy Just nu lyssnar jag på... Waves- Robion Schulz radio edit Humör idag: Sjuk, glad och kluven i en situation jag hoppades på att inte hamna i. 5 saker jag vill göra innan jag dör- resa runt med personen som betyder mest i världen för mig, lära mig franska, skaffa familj, gå vs showen (vem vill inte?) och sist men inte minst bli en stark, självständig kvinna med kapasiteten av att driva ett företag, VD för en modetidning hade inte varit helt fel.

5 saker att vinna mitt hjärta- vara charmig, få mig att skratta, vara självsäker, spontan/överaskande och mysig! Sedan älskar jag mysiga sms, samtal osv hihi.

5 saker som skrämmer mig- Diktatur, framtiden, livets mening, mörkret och sist men inte minst, äckliga ormar.
  • Mixed

Gillar

Kommentarer

Instagram @danielalouisee