5 beauty tips

1. Tillräckligt med sömn

I våran ålder behöver man minst 8 timmars sömn, sover man inte tillräckligt kan hyn försämras, ringar under ögonen uppstår och för att inte tala om det påverkas ju faktiskt humöret. Hur som helst så märker jag själv hur mycket finare och fräschare man känner sig när man fått sova ut sina timmar. Med andra ord, skönhetssömn.

2. Kallt vatten

Jag sköljer alltid mitt ansikte och hår med kallt vatten. Kallt vatten hjälper till att stänga porerna efter rengöring även blodcirkulationen ökar i ansiktet.Det ökade blodflödet gör huden pigg och rosig. Sedan så blir håret glansigt och fräscht om man avslutar sin varma dusch med att skölja av sig kallt. Det är inte bara bra utan även skönt, testa!

3. Tvätta dina smink borstar

Låter onödigt och jobbigt, men visste ni att man egentligen borde göra detta en gång i veckan? Sminkborstar samlar på sig massa smuts och bakterier som vi sedan stryker på i våra ansikten. Googla för att se hur ni enklast gör rent era borstar.

4. Undervik din huds värsta fiender

Alkohol, tobak, fet mat och sötsaker. Absolut de största bovarna. Jag brukar säga att det ska vara gott att leva med vill man ha bättre hy så är det värt att dra ner på dessa tre, din hy kommer tacka dig. Dock finns det bra fetter som i tex, avokado och nötter, ett bra sätt att hålla huden mjuk och smidig.

5. Träna inte med smink på dig

I know it sucks, men när man tränar blir man varm och porerna öppnas, bästa genvägen för ditt smink och smuts att tränga sig in i din hud och smutsa ner.

Gillar

Kommentarer

Instagram @danielalouisee