a list


Om du fick välja att leva i en tv-serie, vilken skulle du välja? Svaret är givetvis Gossip girl, tror inte jag behöver förklara varför. Men om jag inte får välja gossip girl hade jag nog valt Orange is the new black, haha skitkonstigt eftersom dom är i ett fängelse, men alla där är så sköna!

Vilken är din bästa danslåt? Hmm, danslåt? Dansar till allt!

Vad tycker du om ordet hen? Inget speciellt, vill man bli kallad hen så ska man självklart få det! Jag använder dock inte ordet, har aldrig känt behov av det.

Finns det någon reklam du tycker är riktigt bra? Haha, ica reklamerna är väl lite lustiga ibland, kollar inte så mycket på tv så vet faktiskt inte!

Beroende av? Allt typ? Men förutom typ mobil, smink osv så är det avokado, är verkligen beroende.

Vad får du oftast komplimanger för? Hmm, typ hår, ben eller läppar. Även för min udda ögonfärg haha!

Hur ser dina morgonrutiner ut? Snoozar i 15 min, duschar, försöker hitta något att ha på mig, fönar mitt hår, sminkar mig och om jag har tur hinner jag äta frukost, annars springer jag till bussen! Undrar om det är värt att snooza om 15 minuterna...

Vad längtar du efter? Vår! Vill att allt slask ska bort och att solen ska börja kika fram. Älskar våren faktiskt! Sitta på en uteservering efter skolan i solen. Längtar.

Vad finns alltid i din handväska? Läppsyl, borste, penna, nycklar, plånbok och det viktigaste ur sminkväskan, typ conceler och puder. 

Favorit

Artist För tillfället är det Justin Bieber och The weekend

Låt Lyssnar nästan bara på Justin och The weekend just nu, annars är det väl Can't keep my hand to myself med Selena Gomez

Bok Läser inte.

Mat Tacos, Carbonara eller en riktigt saftig burgare.

Godis Allt surt.

Dryck Ramlösa eller vitaminwell, en kall cola är också gott.

Klädesplagg Svårt, men alla mina polotröjor just nu.

Lista lånad av @linneawidmark

Gillar

Kommentarer

f
,
är du singel nu?
Malinonsbjers
Malinonsbjers,

Instagram @danielalouisee