allt du behöver i höstgarderoben

Innehåller affiliate-länkar

Nu närmar sig hösten med stormsteg, antagligen snabbare än vad vi hoppats på. Det bästa med hösten tycker jag är höst kläderna, tycker man kan uttrycka sin stil mycket mer under hösten än vad man kan på sommaren. Dessutom tycker jag modet i allmänhet är snyggare på hösten. Ett stort problem jag tror dom flesta har ibland är att dom inte känner att dom har något att ha på sig, inget som matchar osv. Tänkt därför tips om vad som kan vara bra att ha som bas i sin höstgarderob. Plagg som funkar till allt helt enkelt! 

1.Skinnbyxor
Jag älskar skinnbyxor, skulle kunna ha det varje dag hela hösten. Mina är tyvärr förstörda så kommer behöva införskaffa mig ett par nya. Iallfall så passar skinnbyxor till allt, precis som vanliga svarta jeans, fast dessa är snäppet snyggare. Och så känner man sig lite snyggare också+

2. Bootcut jeans
Världens bästa jeans, man får ursnygga ben och blir som en liten detalj. Blir även lite roligare outfit än ifall man skulle haft vanliga stuprörs. Mina favorit jeans i garderoben är alla mina bootcut jeans!

3. Vardagsjeans
Hitta ett par jeans du känner dig snygg och trygg i, som du skulle kunna ta på dig varje dom om det gick så att säga. Tex något jag verkligen fastnat för det senaste är ''short flare'' jeansen. Man ska alltid ha ett säkert kort till hands!

4. Skinnjackan
En skinnjacka tycker jag alla skall ha i sin garderob. Det är en jacka som passar perfekt i höstvädret och kommer aldrig dö ut i modevärlden. En snygg skinnjacka kan göra hela din outfit om du har ett par vanliga jeans och en vit tisha. Skinnjackan går alltså alltid hem!

5. Kappan
När det börjar bli lite kyligare kan det vara skönt med en kappa. Jag har faktiskt endast använt mig av kappa de två senaste vintrarna, tycker dom är tillräckligt varma och 100 gånger snyggare än en dunjacka.

6. Fur jacket
En pälsjacka är sååå mysigt och är fin oavsett vilket färg den är i tycker jag! Hur fint hade det inte varit med en blå liksom? Självklart behöver det inte vara en äktapäls, idag finns det jättemånga fakepälsar som är lika fina som dom äkta!

7. Sweaters
Den skönaste höstplaggen är nog alla tjocktröjor! Såsåså mysigt och SNYGGT. Jag plockade fram alla mina häromdagen, längtar tills man kan börja ha på sig dom! Dessutom så kan man ha sånna här tröjor fler år i rad eftersom man alltid kommer använda tex cashmere tröjor år efter år. Så ett tips är att investera i bra tröjor som man kan spara i några år och inte blir fula efter 3 tvättar.

8. High knee boots
Absolut snyggaste skorna, jag har haft 2 par nu och kommer defenitivt köpa mitt 3 par nu i höst. Denna gången kanske i en annan färg? För mig som älskar att ha kjol är detta bästa skon, man fryser inte om benen lika lätt och ja, dom är skitsnygga. Behöver jag säga mer?

9. Ankel boots
Gärna med en liten klack på för att gör dom lite extra snygga, finns tusentals bra och fina ankel stövletter. Detta är nog den mest praktiska höstskon då det inte alltid funkar bra med sneakers i detta regniga land. Drömen hade ju varit ett par ifrån Acne.

Gillar

Kommentarer

Instagram @danielalouisee