ang. mitt gymnasie

Har fått en del frågor krig hur mitt gymnasie är, kan tänkte mig att det är nyfikna 9or som har detta val framför sig nu som undrar.

Jag går som sagt på Sjölins gymnasium i Vasa. Skolan är väldigt liten, men väldigt mysig och det är fina salar! Denna skolan var ju mitt andrahandval då jag inte kom in på mitt första val, men abslout inget jag är ledsen för idag. Det jag hade hört om skolan innan var både bra och dåliga saker. Det handlar mycket om eget ansvar (vilket jag verkligen inte hade innan jag börja på skolan), jag hade väldigt tur att jag hamnade i den klassen jag gjorde, tycker alla är studiemotiverade vilket gör att man själv blir det! Jag har pluggat mer nu än vad jag någonsin gjort och det är pga det roliga arbetsättet vi arbeter med. Googla på Sjölins Case, så kan ni läsa mer om arbetssättet.

Jag rekomenderar absolut skolan om man tror att man kan klara av just arbetssättet och tror det passar än själv bra. Välj inte gymnasie efter vad era kompisar väljer, det handlar om din framtid och om det är riktiga vänner kommer ni hänga trotts att ni inte går på samma gymnasie. Hoppas jag hjälper er lite, kram:)  

Saknar dock att gå på samma skola med sin bästis...

  • A/Q

Gillar

Kommentarer

Instagram @danielalouisee