Bloggtips

Deisgn: En bra blogg för mig har först och främst en fin och stilren design. Din design är din läsares första intryck! Har du en neon rosa bakrund och en bild fylld med glitter och 100 bilder blir det rörigt och man fastnar inte så lätt, det blir helt enkelt för jobbigt att se på.

Välgjorda inlägg: Det är roligare att läsa 3 välgjorda inlägg än 6 slarviga. Tänk på att inte bara ha massa mobil bilder, ta med dig kameran till stan och fånga glimtarna i din vardag!

Svara på frågor: Det är jätteviktigt att ta sig tid att svara på dina läsares frågor, dom frågar ju faktiskt för en anledning! Jag vet själv att jag är lite dålig på detta, så detta är abslout något jag ska bättra på!

Varierade inlägg: Det är inte jättekul att bara läsa om samma sak hela tiden, tex ''idag var jag i skolan och sen gjorde jag detta'', visa vad du köper, dela med dig av dina tips, svar på frågor, visa gamla bilder, berätta om dig själv osv. Jag tror man vinner på att dela med sig så mycket som möjligt av sina tankar och sitt liv!

  • Tips

Gillar

Kommentarer

linneasstyrka
linneasstyrka,
Så anser jag oxå att d ska va!
nouw.com/linneasstyrka
MikkizLilja
MikkizLilja,
Veckans blogg på min. Bläddra bara nej och anmäl dig/er :)
nouw.com/mikkizlilja
ebbaragnartz
ebbaragnartz,
Jättebra tips! Skrev exakt ett sånt här inlägg igår. Din design är verkligen superfin! Jag gjorde också nyligen om min. :)
Davidssonklara
Davidssonklara,
Åh så fin blogg, jättebra tips :)
LouWi
LouWi,
juliasvardag
juliasvardag,
Jättebra tips! 👍
nouw.com/juliasvardag
liinalovisa
liinalovisa,
Bra tips!☺️
nouw.com/liinalovisa
ailasofia
ailasofia,
Superbra tips!:)
nouw.com/ailasofia
Nettan
Nettan,
Najs! :) Bra saker att ta åt sig. Själv ändra lite på min sida nu.
nouw.com/nettan
matilda.holterberg,
Kan du skriva mer om hur det är att gå på Sjölins? Allmänt och inte bara om deras Case-system. Jag är nämligen sugen på att börja där men jag bor inte i Göteborg så jag känner ingen och är lite orolig för att att det är svårt att lära känna folk om alla redan har sina "klick" :-)
matildaholterberg.se

Instagram @danielalouisee