carl svarar:

Hur träffades ni? vem tog "första" steget?
Vi träffades genom gemensamma kompisar för drygt 2 och ett halvt år sedan och efter det börja prata mer och så men då blev de typ ingetxD Men sen utvcklades de till mer under senare tid och jag tror nog det var jag även då som tog första steget samtidigt som hon "knuffa på" lite. Vad var det du fall för, hos Daniela? Det som jag föll för hos Daniela för 2 år sedan var såklart hennes utseende eftersom även om många kanske inte tycker det är det enligt mig utsidan som ger insidan en chans. Men sedan fastnade jag såklart även för hennes personlighet. 1. Hur länge har ni vart officiellt tsm?
2. Hur länge har ni kännt varandra?
3. Har ni mycket gemensamma kompisar?
4. Är ni på samma fester/krök?
5. Sämsta/bästa med Daniela?
6. Hur är det att ha en flickvän som är ett år yngre?

Söta är ni, puss 1-2. De va en del frågor där du, men vi har varit offeciella i typ 2 månader nu men vi har känt varandra i 2 och ett halvt år. 3. Eftersom vi båda är från torslanda dock bor vi en bit ifrån varandra men vi umgås mycket i samma "kretsar" och så typ vilket gör att vi har rätt gott om gemensamma kompisar. 4. Oftast är vi på samma fester/krök men det händer ju att vi hamnar på olika ställen också såklart. 5. Hmm börjar med det sämsta så det blir ett bra avslut, men en nackdel men henne som jag ibland stör mig på som hon vet om är när (jag tycker) hon är lite "fantasilös"XD. Och det bästa med henne förutom att hon är snäll, bra humor, ser bra ut och alltsånt där är nog att hon tycker om mig och kan stå ut med mig, trots att jag säkert kan bli lite jobbig ibland. 6. Att hon är 1 år yngre har absolut ingen betydelse för mig eftersom hon inte direkt är en omogen tjej heller så ser jag ingen skillnad mellan henne eller någon som är i min ålder. Vem är mest romantisk av er? Båda tror jag, ingen av oss sticker ut särskilt mycket på den biten men båda gör ju saker för varandra som är romantiska och eftersom det inte heller är någon tävling gör vi väl det bara för varandras skull utan att tänka på vem som leder på den fronten. Ni har väl hållt på innan, vad hände? Och vad får dig att tro att int det ska hända denna gången också isåfall? Haha aa det stämmer men då var det inte heller lika seriöst som det är nu och då kom vi inte heller lika bra överens men nu två år senare när båda har mognat en del är de liksom bara att skratta åt de små sakerna som vi störde oss på förr. Du vet antagligen att Daniela är en väldigt eftertraktad tjej och att det är många killar som vill ha henne.. Är det jobbigt eller liksom känner du inte konkurrens?:s Haha självklart är jag medveten om det men förstår inte riktigt varför jag borde känna konkurrans eftersom jag känner mig väldigt säker med henne. Har hon träffat din familj, vad tycker dom om henne? Jodå de har hon ju och dom gav henne inte direkt betyg men om de hade gjort de hade hon antagligen fått A+ eftersom hon är väldigt bra på att ge ett första intryck. Kan du inte berätta hela eran story? Från början till slut liksom? Ni har ju ändå varit till och från ett tag:)
Inte just nu kanske för hon åker till Spanien om bara några timmar men vi kan nog sätta oss ner någon gång framöver och försöka ta det från början till slut. vad är det finaste du har gjort och sagt till Dani? Daniela svarar: Kände att denna fråga är det nästan jag som borde svara på denna. Dock så har han sagt och gjort 1000 fina saker för mig så kan inte välja ut någit specefikt, men det finaste jag aldrig tröttnar på att höra är jag älskar dig hihi

bjuder du Dani när ni äter ute? Vi brukar turas om och sen beror det ju även på tillfället liksom en fika eller om man är ute på resturag har kanske lite annan betydelse. Hur gammal är du? Jag är 17, född 97. Ett minne du alltid kommer komma ihåg?
Har så många minnen med henne så är svårt att välja något som jag tror att jag alltid kommer att komma ihåg men något av de starkaste är sålkart första kyssen för två år sedan när vi var ute i regnet någon kväll, lär vara något att komma ihåg.

Hur ofta umgås ni, hur hinner ni ses så mycket på vardagar?
Vi träffas ungefär varje dag och lyckas alltid hitta någon tid på dygne oavset om det är mycket planerat. NU det senare har det ju nästan varit sommarlov och man har inte heller varit lika mycket i skolan vilket definitvt har underlättat.

Hur ofta sover ni över?
Så ofta vi kan men det senaste har det vartit nästan varje natt och det är ju alltid mysigt att sova brevid henne

Hur skulle du säga att man vinner en killes hjärta?
Aldrig tänk på det men om man vill vara rätt tjej för rätt kille är det väl bara att vara sig själv trots att det låter lite klyschigt.

Vem är svartsjukast av er?
Tidigare har det varit jag innan vi var säkra på att det var vi men det senaste brukar ingen av oss vara särskilt svartsjuk eftersom vi et att vi kan lita på varandra.

Till carl: Vad är det snyggaste (utseende mässigt) hos en tjej??
Väldigt svår fråga faktiskt, allting hänger ju ihop på en person men om jag skulle välja en favoritdel på Daniela skulle det nog vara hennes läppar trots att hon också har en riktigt fin kropp.

Vad är det bästa med att ha flickvän?:)
Jadu bra fråga haha, kommer inte på det abslut bästa med att ha flickvän med det är ju framförallt gott att ha någon att somna med, sedan är hon rätt bra på att laga mat:p Med det allra bästa är väl oftast att det är både som en bästakompis och även mer.

  • Mixed

Gillar

Kommentarer

Instagram @danielalouisee