Dear santa...

1. Pengar till väska & kamera
Både väskan och kameran är väldigt dyra, så jag känner att jag hellre önskar mig pengar så jag själv kan spara ihop till de. Är helt förälskad i Celine belt bag väskan, den så stilren och fin. Vill antingen ha en Blå, svart eller beige, svart kanske känns lite tråkigt? Kameran jag vill ha heter Canon EOS 6D! Objektiv vet jag inte än men förmodligen 50mm 1.4! 

2. Celine solglasögon
Behöver ett par nya solisar och dessa är sååå fina! Vill ha modellen Tilda, dock vet jag inte om jag vill ha svarta eller bruna, vad tycker ni?

3. Smycken
Örhängen, halsband, armband, u name it. Har alltid på mig smycken! Speciellt fina tycker jag de från lily and rose är, de är inte så farligt dyra heller! Vad är det man säger, a girls best friend are diamonds;)

4. Fina underkläder
Jag älskar underkläder! Spets, diamanter, fina mönster osv. Visst känner man sig alltid lite finare i fina underkläder?

5. Mason Pearson
Hört så mycket bra om denna borsten! Den ska rengöra håret, stimulera hårbotten och öka blodflödet i rötterna för att sprida hårbottens naturliga, vårdande olja i håret. Vilket gör att man ska få ett starkare hår med ett naturligt lyster.

Förväntar mig självklart inte att få allt men det är ju trotts allt en önskelista! Förutom detta så önskar jag mig lite småsaker till mitt rum, lite smink och sånt smått! Så önskar mig såklart inte bara dyra grejer.
Gillar

Kommentarer

Jshsjsj
,
Kan du skriva lite om vad du tycker om sjölins? Vill gärna veta till gymnasievalet.

Instagram @danielalouisee