everyday makeup

Hej på er! Idag tänkte jag dela med mig av mina få sminktips, vet själv hur svårt det kan vara att veta vad man ska köpa, vilket märke, vart man använder vad osv osv. Har samlat ihop lite favoriter som passar perfekt som vardags sminkning. Undrar ni vart produkterna kommer ifrån eller vill komma till återförsäljare klickar ni som vanligt på det ni vill ha i bilden!

1. För att ditt smink skall hålla en hel dag genom långa skoltimmar, blåst och regn så är det bra att lägga en primer som grund. En favorit är från The balm som heter ''time balm''. Den smörjer du alltså in hela ansiktet med för att alla skall sitta mycket bättre genom hela dagen.

2. För att ljusa upp ditt ansikte lite är det högtid att börja använda en concealer, valde denna från FIT Maybelline, finns dyrare märken som säljer efter likadana men denna är minst lika bra! Denn applicerad du under ögonen, mitten av pannan och på din haka. För bästa resultat duttar du in detta i huden med en beautyblender.

3. Den mycket omtalade Anastasia contourkit har väl knappast någon missat sedan conture trenden satte igång. En lite dyrare palett men som helt klart är värd pengarna om man vill ha en snygg contour. Här nedanför ser ni var man applicerar allt:

4. För att briljera ännu mer så kan du tillsätta lite highlighter över dina kindben, denna från MAC är lite dyrare men hört att den är hur bra som helst så det är en bra investering till sminksamlingen.

5. För dina ögonbryn rekommenderar jag Anastasia dipbrown, lätt att applicera och gör så dina ögonbryn ser fylliga och snygga ut!

6. Min absoluta favorit mascara är från Loreal och heter Voluminous X4. Jag änvänder dock den vattentäta (inte den på bilden), den jag har är i blå förpackning. Den är iallafall grym! Man får super långa och separerade fransar. Och som alltid använder jag mig av en ögonfransböjare.

7. Sist men inte minst, favorit lipbalm från clarins. Gör läpparna mjuka, luktar gott och ger en glansig & fin finsh!

  • Tips

Gillar

Kommentarer

Mendezz
Mendezz,
Riktigt bra tips 👌🏼
nouw.com/mendezz
m
,
Åh jättebra inlägg verkligen! Har 0 koll på smink och du förklarade jättebra och tipsade om bra produkter som alla inte är allt för dyra.. Med vilken borste applicerar du anaatasia dip brow och vilken färg tror du passar bäst till mig som är mellanblond? 😊

Instagram @danielalouisee