favorite resturants

@Toso

Den bästa asiatiska restaurangen du hittar i Göteborg utan tvekan. Vad du än väljer på menyn så blir du nöjd. Kan inte tips om någon speciell rätt då jag tycker allt är gott. Men föredrar att välja flera stycken smårätter, så man får i sig lite av allt! De har även himmelskt goda drinkar! Ligger vid Götaplatsen.

@supper

En otroligt god och mysig restaurang som ligger på vänstra hörnet av Stora teatern. Där nere hittar du sydamerikansk mat, som smakar bättre än bäst! Favoriten här är deras små tacos, blir sugen så fort jag tänker på dem! Jag är även en söt-potatis-lover och deras sötpotatisar är dem bästa. Alla kötträtter skulle jag rekommendera här. Sist jag var här tog jag deras alkoholfria drink ''El cisco'' som var så jäkla god!

@ moon thai kitchen

​Alla thai-lovers se hit! För att inte tala om deras urballa inredning så är maten super god! Jag har testat deras pad thai, röd curry och kycklingspett med jordnötssås. Alla tre var precis som man vill ha dem. Var ett tag sedan jag var här nu vilket är synd eftersom det är så god mat! Hit måste jag snarast. Ligger in på en liten gata på avenyn. 

Gillar

Kommentarer

tildanordgren
tildanordgren,
Gud va gott allt ser ut, de börjar gärna kurra i magen😉
nouw.com/tildanordgren

Instagram @danielalouisee