FRÅGESTUND

Nu kan ni passa på att fråga vad som helst och hur mycket som helst! Svarar på frågorna när det blivit tillräckligt många och blir det väldigt många svarar jag i videoinlägg! 

Gillar

Kommentarer

stinaella
,
Tänkte på det för du köper ju ändå väldigt mycket saker, hur får du pengar till allt? får du ditt studiebidrag? har du jobb så du får lön?
bajs
,
Vad har din familj för bilar?
hanna.axdal
,
SNÄLLA fråga ut Carl hur man fångar en killes uppmärksamhet
gabbe
,
Kan inte du ha någon bloppis någon gång?
gabbe
,
Kan du be Ida/Olivia att börja blogga igen?
isabelle98
,
Om du skulle köpa ett par mini uggs vilken färg skulle du köpt i? Kan inte du skriva lite allmänt redan nu vad du önskar dig till jul :)
ekstrom.maja
,
julafton/födelsedag fika/middag (i stan) sola/bada bio/film hemma klackar/inte klackar uggs/primeboots kjol/byxor plugga/städa mössa/halsduk Duscha/bada myskväll hemma/fest familj/kompisar sommar/vinter höst/vår Vart får du alla dina pengar ifrån? du har rätt dyra och asfina kläder! Tjänar du mer pengar nu när du har Nattstad? Skulle du kunna göra en roomtour? Kan du göra ett höstcollage med kläder som du tycker är snygga och som kostar under 500:- vilka är dina favoritmärken? Vad gillar du mest att ha på dig på hösten?
sandrakarlsson
,
Kan du försöka kika tillbaka på din gamla blog goch svara lite på vart kläder kommer ifrån? Du gjorde aldrig det och har så mycket fint :( Typ bland annat vart den tröjan du har på en bild när du har dina raybans och fikar med folk på da matteo. Den är svart och så såg det ut som den hade ett ''band'' som gick vid halsen typ.
medvinderma
,
Hur kan du vara SÅ JÄVLA SNYGG MÄNNISKA??? :D
alice0217
,
Hej hej ! Jag kanske åker till london och jag undrar om du kan tipsa om några affärer Vet att du har redan visat de men hittar inte inlägget

Instagram @danielalouisee