get to know me better

Är du en morgon eller kvälls människa?
Både och skulle jag nog säga, vaknar ganska tidigt av mig själv och har inga problem med att gå upp på morgonen. Stannar även gärna uppe sent om jag har planer, är jag själv hemma och inte har något att göra kan jag dock lätt somna vid 10.

Nämn tre saker man kanske inte vet om just dig
Jag är den enda av mina syskon som kan flytande spanska, tror det beror på att jag bodde där nere när jag var liten medans dom endast spenderar sina somrar där. Jag är väldigt vig och alltid varit. Jag är otroligt mörkrädd, vågar inte sova ensam hemma ibland undrar jag verkligen hur jag ska klara av att flytta hemifrån.

Har du någon fobi?
Klarar inte av att se folk blöda, annars har jag ingen sån vanlig fobi som typ insekter.

Din största rädsla?
Jag är otroligt rädd för döden, att någon jag älskar ska dö eller att jag själv ska dö. Jag blir helt tokig när jag tänker på döden, förstår inte tanken av att man inte finns mer.

Beskriv en perfekt dag
Vakna upp med någon man tycker om i ett varmt land, gå och köpa frukost, sola och bada hela dagen och ha en galet rolig kväll med alla nära och kära.

Vilka smeknamn har du haft?
När jag va liten ville jag att folk skulle kalla mig Ella, dessvärre va det ingen som gjorde det haha... Men annars har mina vänner alltid kallat mig ''Danni'' fram tills några årsedan då det plötsligt blev ''Dani''

Nämn tre dåliga egenskaper
Jag är väldigt lat, jag är dåligt på att höra av mig och kan vara lite väl elak mot folk jag inte tycker om hihi

När du hör ordet perfekt vad förknippar du det med
Dumt nog utseende

Myskväll eller utekväll?
Hmm både och men just nu hade jag valt utekväll, har för tråkiga dagar i detta vädret för att stanna inne på kvällarna också.

Något som du vill uppnå i livet som du ännu inte uppnått
Oj skulle kunna göra denna listan hur lång som helst, men jag vill verkligen ha mitt egna klädmärke. Big dreams

Gillar

Kommentarer

Instagram @danielalouisee