help

Hej p er! Förlåt förlåt för den kassa uppdateringen. Grejen är att jag alltid bloggat från min dator 90% av alla gånger och nu har programet jag redigerar mina bilder i (pixlr.com) slutat fungera för mig.Vilket har gjort att varje gång jag sätter mig och ska blogga så blir jag bara arg för att inget fungerar och så lägger jag undan datorn. Någon av er som också har problem med pixlr? Någon som vet hur man fixar det?

Annars? Så är allt väldigt lugnt nu, har inte överdrivet mycket plugg, äntligen skaffat gymkort och jag har inga finnar, haha couldn't be happier!! Om 16 dagar har jag jullov, om 19 dagar åker jag till Spanien och om 28 är det nåyr! Finns bara ett dilemma i mitt liv just nu och det är att hitta vinterjacka. Jag är så himla kräsen när det kommer till vinterjackor, helst hade jag velat gå runt i en päls hela vinter men vet inte riktigt om det håller när de blir snöstorm typ tex och att lägga 9000 på en jacka jag säkert tröttnat på nästa år känns sådär att investera i. Jaja, får hoppas att det blir en mildjul. Från en sak till en helt annan...Eftersom jag hamnat i en liten bloggsvacka hade det varit jättenice av att önska lite inlägg ni vill ska ploppa upp här på bloggen! PUSS

Gillar

Kommentarer

m
,
Tycker det var kul när du la upp en video med din pojkvän så mer sånt och videos/videobloggar i allmänhet :D Meb jag behöver också hjälp. Funderar på att önska mig en brun rock n blur jacka (spirulina) i julklapp ich undrar om du tycker att det är värt att köpa den? Är den fortfarande "inne" eller bara waste of money? Du har väl en sådan jacka? Använder du den fortfarande? :)
andrea9.6
,
Kan du inte göra ett inlägg med snygga (fejk) pälsjackor under 1500? Om du har några bra tips förstås. Skulle gärna vilja ha en svart men hittar ingen jag riktigt fastnar för :)
onedirfever
,
Outfitbilder, bekännelser, collage osv!
hej.hallå
,
pickmonkey.com
haringet
,
videos, och bloppis? :D älskar när du filmar och gör videos :)
l
,
Tips på kläder, som går att få tag på i göteborg. Du har bra klädsmak så det är alltid kul när du skriver om något nytt du och köpt och var det är ifrån:))
AMF
AMF,
Riktigt Vackra Ögon du har!!
nouw.com/amf

Instagram @danielalouisee