hemma bra, borta bäst?

Snapshots

HEY. Jag är hemkommen från en varm och mysig resa, blev ingen uppdatering därifrån då min kamera olyckligtvis slutat fungera och ni som läst bloggen ett bra tag vet att jag tycker en blogg med mobilbilder är supertråkig. Men ska försöka göra det bästa av situationen. Har varit hemma i några dagar nu, har hunnit jobba och umgås med mina vänner. Dessvärre så är ju vädret skit, har ingen sommarkänsla alls. Brukar säga borta bra men hemma bäst men känner tvärtom just nu, hade velat vara vart som helst förutom hemma. Tjatar alltid om att jag hade velat bo själv osv, men när man är ensam hemma under en längre period märker man hur beroende man är av mammsen. Det är inte kul att komma hem 9 på kvällen när man jobbat och inte ha färdig middag, jaja.

Imorgon åker jag med några vänner till Marstrand, hoppas det blir kanon väder eller åtminstone lite solstrålar så blir jag glad! Annars? Jag ska spara ihop till min drömkamera nu så jag får lite fart på saker och ting. KRAMAR

Gillar

Kommentarer

Rr
,
Vi läsare tycker alla att du inte behöver vänta med att blogga bara för att du inte har någon proffskamera.. Det går jättebra med mobilbilder för oss.. Det är en miljon ggr bättre än att du inte bloggar alls.
Josefin B,
Nettan
Nettan,
Fina bilder 😊 😊 Kika gärna in på min veckans blogg 😊 😊
nouw.com/nettan

Instagram @danielalouisee