höga krav

Är det någon som är expert på att skjuta upp saker eller fastna i vardagen, så är det jag. Förstår inte att jag kan ha en sån dålig vana att skjuta upp saker? Kan vara för att jag har så höga krav på mig själv och är rädd att bli besviken, så därför struntar jag i saker och ting, rättare sagt, skjuter upp det. Även det har väl med att göra att jag ''fastnar i vardagen''. Jag gör sakerna jag måste göra och vill göra, tex gå till skolan och träffa pojkvän å vänner. Måste liksom gå till skolan och jag vill träffa alla, men jag gör inte sakerna jag behöööver göra. Förstå ni vad jag menar? Gud vad jag gnäller. Finns så mycket att göra men känner som tiden inte räcker till, trotts att jag ändå inte gör så mycket(?).

Blir alltid sånnhär under höst-halvåret, stressad och besviken - över ingenting? Allt handlar ju egentligen bara om att jag måste ta mig tid och prioritera mig själv och mina värderingar. Tror jag ska sätta mig och skriva ner en lista på vad jag behöver göra, börja någonstans iallafall och börja bocka av saker och ting.


Gillar

Kommentarer

paulajacobsson
paulajacobsson,
Kan vara precis likadan, att göra listan är meterlång med jag tar aldrig tag i det. Man blir besviken på sig själv på något vis.
nouw.com/paulajacobsson
ellenrosenblad
,
Alltså releteable!! Jag är exakt likadan, man försöker få ihop det med skolan, plugg, pojkvän, träning, aktiviteter, ta det lugnt, vänner och det slutar med att man inte gör någonting av det man måste... Vi kanske är lite livsnjutare; vi gör bara det vi anser roligt och lätt! Det tunga, tråkiga jobbiga kan man ta tag i sen...

Instagram @danielalouisee