höst-tips

Innehåller affiliate-länkar

De fina höstlöven är borta, kylan börjar tränga sig fram och det blir allt mörkare och mörkare. Detta låter väldigt dystert och trist, ännu mer trist blir det när man går i skolan långa dagar. Det vi inte får glömma är att vintern är väldigt mysig, det blir vad man gör det till helt enkelt. Vi som bor i Sverige får anpassa oss efter klimatet och byta ut lugna dagar vid havet, sena grillkvällar och somriga sallader mot annat mysigt. Här har jag lite tips som kan göra vintern mysigare:

- Cinema time
Med antingen bästakompisen, pojkvännen eller varför inte hela familjen? Bio kan vara bland det mysigaste som finns, en bra film, en stor popcorn med mysigt sällskap. Filmer är ju även bäst på bio, inte sant? Ett tips är att gå och se den nya Hunger Games filmen som kommer ut idag, hört att den ska vara jättebra!

- Pluggkväll med en vän
Visst är det tråkigt att plugga, men bjud över din vän, köp lite gott och drick någon varm dryck tillsammans med lugn musik. Plugg, mys och lite skvaller pauser. Dessutom kanske ni inte går på samma skola och inte hinner ses lika mycket nu när det är så mycket just i skolan, då är såna här kvällar guld!

- Ta hand om dig själv
Efter en lång kall dag är det bästa som finns att ta ett varmt bad, tänd massa ljus och fyll badkaret med bubblor. Unna din hy en ansikstmask. Finns en jättebra HÄR ! Jag brukar alltid sätta på ett avsnitt gossip girl när jag badar, så skönt att bara ligga där och koppla av.

- Halv 8 hos mig
Något jag älskar är att äta middag med mina tjejkompisar, det är dock alltid svårt att planera då man inte vet vem man ska vara hos eller att någon inte orkar osv. Bestäm att antingen en eller varannan vecka så ska en person bjuda hem er på mat (eller om alla lägger 50kr var ect.) och så turas ni om! Då har man alltid något att se fram emot och man vet att det blir av! Mysigt va?

- Köp jul-mys
För att maximera din myskänsla under hösten, så kan man unna sig något fint doftljus, kanske en ny mysig tröja? Själv tycker jag det är jättemysigt att komma hem och ta på sig mysiga kläder, tända ljus, koka te och äta något gott.


  • Tips

Gillar

Kommentarer

Instagram @danielalouisee