I'm back

Wow… Här var det längesen jag hängde. Vad hände egentligen? Gick verkligen från toppen till botten av motivation. Ja de var slutet av sommaren och jag ville bara njuta av varje sekund av min ledighet. Jag åkte till Spanien några dagar efter jag skrev mitt senaste inlägg, åkte iväg utan både dator och kamera (inte med mening, fällde allt några tårar på flygplatsen). Hade en super skön och mysig vecka i värmen, precis vad jag behövde innan skolstarten. Skolan började, tog vara på eftermiddagerna genom att åka ut med båten, har umgåtts med vänner och pojkvän och nu är jag här. Hösten har börjat komma och jag känner att det är dax att ta dag i rutiner och vardagen.

Känner att jag ska börja lite sakta men säkert med bloggen, vill ändra lite saker, bla skaffa en ny header osv. Behöver bli bättre på att ta med kameran eller bli bättre på att ta bilder över huvudtaget. Älskar ju att blogga! Tror denna hösten kommer bli riktigt bra. Här har ni iallafall lite bilder från de senaste!


Gillar

Kommentarer

paulajacobsson
paulajacobsson,
Välkommen tillbaka!
nouw.com/paulajacobsson
enlitenvattenmelon
enlitenvattenmelon,
Vilken underbar blogg du har o vilka fina bilder.. Om du har lite tid över så får du gärna kika in min blogg där jag just nu har en veckans blogg tävling där man kan vinna!! Kraam
nouw.com/enlitenvattenmelon

Instagram @danielalouisee