jag vill


Jag vill ha höst
Jag är så nära på att ge upp hoppet om en svensksommar. Sitter och kollar ut genom fönstret och det känns som mina ögon har ett svartvitt filter. Detta mellantinget är inte alls kul, ska det va så ska det va. Får mig lite att längta efter alla höstkläder, tända ljus, mysiga fikor osv osv. Jag är rädd att jag inte fått tillräckligt med sommar iår och att det kommer bli en tuff höst, men just nu ser jag bara positiva saker med hösten. (men lite sommar till behöver jag allt)

Jag vill ta studenten
Vem längtar inte egentligen? Vill att detta sista året ska gå med racer fart, vill ut från gymnasiet, känner mig instängd här. Vill resa, upptäcka, utvecklas, känns som man bara står och stampar på samma ställe just nu. Jag är lite rädd för vad framtiden har att erbjuda, tänker på det ofta. Ser mig inte riktigt någonstans, vet inte vad jag vill jobba med eller vart jag vill bo, mina drömmar känns för höga. Hatar att förminska mig själv och mina drömmar, vågar oftast inte prata om det alls för att jag är så rädd att någon ska skratta åt mig. Dumma jag. Känner ni igen er?

Jag vill bli bättre på att planera
Inte bara för min egen skull utan för andras. Jag tar oftast allt väldigt mycket som det kommer, vilket gör att jag kan bli väldigt stressad tillslut. Jag tror jag är dålig på att planera för att jag kan få så mycket ångest, jag hatar att bli besviken och jag hatar att göra andra besvikna. Tex, kan planera något, bli jätte exalterad men i sista stund banga allt för att jag hatar att planera och bli besviken. Vet inte hur jag ska förklara för någon som inte känner samma, men detta är en sida av mig jag vill jobba bort.


Gillar

Kommentarer

fr
,
modell-snygg aah
Stina,
Stina här! Jag har en relativt nystartad blogg som heter https://mittlivsomtjockblog.wordpress.com
Där skriver jag öppet, ärligt och med mycket humor om hur det är att vara en ung fet tjej i Stockholm omgiven av all smalhets :p
Jag gör mukbangs, kommer göra hauls och föra en (antagligen chockerande) matdagbok haha...

Det är dags att vi tjockisar får ta lite plats på nätet nu!!!

Kramar
mittlivsomtjockblog.wordpress.com
Aaron
,
Hope you're feeling better soon Daniela.

Instagram @danielalouisee