kort men lång

Skoldagen för mig idag var otroligt kort, slutade nämligen redan vid 10 pga inställd lektion. Men har ju bestämt dejt med vänner så kunde inte bara åka hem. Sålänge gick jag och lunchade med Carl och därefter mötte jag upp några vänner på en fika. Dagen har känts sååå långt verkligen. Förresten så har jag satt lite shopping förbjud på mig själv, tråkigt men känner att jag behöver lite självdisciplin på den fronten. Annars så känns allt lugnt för tillfället, har inte överdrivet med plugg denna veckan vilket har varit jätte skönt. Men nu tänkte jag hoppa in i en dusch och sedan kanske åka till Carl, mer om det senare, puss!

Gillar

Kommentarer

wondie
wondie,
Följ gärna min blogg om glamorös skönhet och mode världens runt!! Med 100 följare och 200000 läsare per vecka!! Har även en stor tävling på gång!! Massa hårvårdsprodukter tips inför vintern! Och klädtips! Besvarar även alla kommentarer och brukar följa dem som kommenterar på min blogg samt följer mig! Ses snart på min blogg www.nattstad.se/wondie
nouw.com/wondie
anno
,
Behöver lite tips, ifall du skulle köpa en klocka som du kunde matcha med silver smycken vad skulle det vara för någon då? t.ex. mbmj eller mk?
israelssonfeliciaa
israelssonfeliciaa,
jätte fin blogg, kika gärna in på min och ställ en fråga <3
nouw.com/israelssonfeliciaa
Nettan
Nettan,
Älskar din blogg :) . Kika gärna in hos mig. Kram
nouw.com/nettan
linnsvardag
linnsvardag,
Härlig blogg du har! :) och världens finaste halsduk/scarf!! Får man fråga vart den kommer från? :)
nouw.com/linnsvardag
KimKaffashpour
KimKaffashpour,
Hej! Har ett förslag på ett sammarbete! Kolla min blogg eller skriv till mig :)
nouw.com/kimkaffashpour
Gratis_Drottning
Gratis_Drottning,
Älskar din blog !
nouw.com/gratis_drottning

Instagram @danielalouisee