kvälls svar:

Tänkte svara på några få frågor nu snabbt innan jag kryper ner i sängen för att kolla ett avsnitt av Gossip girl. Förlåt verkligen för att jag är så dålig på att hinna med att göra Q/A inlägg. Förstår verkligen att det kan störa er om ni frågar om vart jag köpt något osv... Ska bli bättre på att svara hädanefter. Pinky promise? Annars så får ni sova så gott. Here you got your anwsers: Är sjalen zadig? Nej den kommer från H&M och lyckades fynda den på rean för endast 30kr(!!!) Vart är mössan ifrån? Btw, din blogg är jättebra! Mössan jag hade i videoinlägget kommer ifrån lindex tror jag. Tack så myck Är squats samma som benböj? Ja precis! Eller jag tror det iallafall, hehe / PT Dani
vad tycker du om air max skor? Jätte snygga verkligen!! Om man har den stilen dvs, sett folk på stan som inte alls matchat det vackert. Tex jag tror inte jag hade passat i dom.
Vad är en utflyttningsfest? Som det låter! Dom skulle alltså flytta och hade en utflyttningsfest Vet du vad man kan ha på sig på haloween? Ska nämligen på haloweenfest. Vet du något läskigt men ändå snyggt man kan ha på sig?
Gud va kul!! Åh vill också. Gör ett inlägg om det i veckan, håll utkik! Vad heter han med randigt?? Det är Albert hihi Vart är den ifrån? Den vita pälsjackan jag la ut bild på (som jag dessutom lämnade tillbaka) kommer från zara! Notera zaras barnavdelning. Passade dock perfekt i största storleken. Kostade runt 500!
Hej! Jag undrar om du kan tipsa om mysiga halsdukar/scarves som man kan ha i höst/vinter? Tack för en otroligt bra blogg!! Kram
Här har jag gjort ett collage som jag gjort tidigare! Eller vill du ha ett nytt? Kram
hej ska köpa de chokladbruna ugg'sen och undrar vad som är mest värt enligt dig. minimodellen som är på bilden vilket kan få foten att se väldigt lång ut trots jag har små fötter eller den lågamodellen som är något högre... :)
Jag tycker du ska köpa de lägsta! Och med att det kanske ser ut som att du får stora fötter är det ingen annan än du själv som tänker på. Kör hårt på dom tycker jag. Kramkram vart är koftan ifrån? tacksam för svar snabbt!
Ledsen att du behövt vänta på svar! Den mycket omtalade zebra koftan kommer ifrån H&M! Älskar den verkligen, har börjat älska alla djurmönstrade kläder fakitskt!
  • Mixed

Gillar

Kommentarer

Instagram @danielalouisee