Last week in CPH

Heeeeej gänget!

Mitt höstlov bestod av jobb, men onsdag-torsdag åkte jag och tjejerna över till Köpenhamn där vi levde loppan. Älskar små tripper till andra städer. Vi åt gott, strosa runt på alla mysiga gator, drack mycket vin och hade riktigt kul, sådär kul man bara kan ha ett gäng tjejer liksom. Tog inte med kameran men lyckades få några snapshots jag ska dela med mig av. Köpenhamn är en mysig stad, kommer aldrig tröttna på småtripper dit då och då.

Började dagen med en brunch på The united kitchen, super gott. Grymma avokadomackor, lemonader, latte osv. Sen delade jag och Klara på en riktigt god våffla, ja ni ser ju själva hur god den ser ut. Väldigt instagram vänligt ställe;)

Lunch på Illiums rooftop. Vi drack vin och åt cesarsallad. Dom har massa restauranger där uppe så det finns mat för alla smaker!

På kvällen hade vi bokat bord på Umami, en restaurang med asiat inspirerad mat. Det var löjligt gott, drinkarna var även super! Ni måste hit nästa gång ni är i Köpenhamn. Efter detta dansade vi vidare till klubben Lusso och hade en riktigt rolig kväll!

Dagen efter var vi alla lite trött men tog oss en god lunch på Cafe norden, dit måste ni också! Ligger precis i början av Ströget. Jag tog en hamburgare med potatis. Men ångra att jag inte tog en nachotallrik när jag såg bordet brevid få in en sån.

Gillar

Kommentarer

Instagram @danielalouisee