#LIST

Vad behöver du mest just nu? VÄRME, en klarblå himmel och ett likadant hav. Jag är verkligen en sommar människa, mår så mycket bättre på sommaren. Trivs med allt 100 gånger mer under det halvåret.

Vad tror folk om dig? Oj vad svårt! Att fått höra att jag verkar dryg av folk jag inte känt som sen lärt känna mig. Men tror eller hoppas, att folk som läser min blogg uppfattar mig som en glad och trevlig tjej! Hihi

Snarkar du? Nä de har jag aldrig gjort, inte C heller som tur är…

Brukar du skratta för dig själv? Ja verkligen haha! Alltid när jag tittar på videos eller läser något roligt. Speciellt på kvällarna när jag är trött.

Kramar eller kyssar? Båda ju! Kramar är det bästa som finns, att bli omhållen är ju en av dom bästa känslorna. Speciellt av C hehe och gärna en kyss på det

Vad lyssnar du på just nu? Haha, spotifys egna jullistor, försöker verkligen få fram julkänslan!

Vad gör du just nu? Precis målat mina naglar mörkröda och nu sitter jag och bloggar omringad av 1000 ljus. Ljus är såsåså mysigt.

Hur svarar du i mobilen? “Hallå?” eller om det är någon av mina närmsta vänner kanske jag svarar på något galnare sätt haha.

Antal timmar sömn inatt? 8!

Vilka yrken har du haft? Jag jobbade som telefon försäljare i våras med ett gäng vänner, det var lärorikt men inget jag någonsin kommer göra om. Förra veckan fick jag jobb på Sats, kul va!

Favoritdryck på morgonen? Juice eller vatten

Vilken film såg du senast? Frozen idag! Hehe

När brukar du oftast gå och lägga dig? Brukar borsta tänderna vid 10 och sedan somnar jag alltid runt halv 11-11.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Jaa det gör jag verklig, varit hopplöst kär i Carl sedan jag såg honom vintern 2011. Det vet nog alla som känner mig hahah!

Gillar

Kommentarer

Instagram @danielalouisee