mattehjälp

Hejsan! Matte för mig har alltid varit svårt och jobbigt, därför också extremt tråkigt när man inte förstår något. Så inför nationella var tanken att jag skulle gå två intensivkurser, dessvärre så var jag i Spanien och kunde tyvärr inte medverka. Men när jag kom i kontakt med Allakando fick jag hem ett häfte med all matte som jag behövde kunna inför natinella. Trotts att jag inte kunde medverka såg de till att allt gick bra för mig och hörde ofta av sig till mig för att se hur det gick och om jag hade frågor. Extremt proffsiga och duktiga lärare. Genom bara hjälpen av häftet lyckades jag klara nationella! Och tro det eller ej så är matte faktiskt kul när man förstår. Jag är dock väldigt ledsen över att jag inte kunde medverka i intensiv kursen… Har vänner som gick den och dem höjde sig med betyg de aldrig trodde att de kunde uppnå! Allt detta tack vare allakando!

Mitt bästa tips till er är att börja det kommande läsåret med att förstå matte, det är så lätt att man hamnar efter om man inte förstår. Allakando erbjuder privatundervisning, räknestugor och nu har dom en grymt bra kurs som är i 5 dagar då man går igenom allt man behöver kunna inför höstterminen så man kommer in i matten igen efter sommaren och så att man hänger med bättre inför de nya grejerna som kommer komma! Matte är just det ämnet som kommer följa med dig alla år du pluggar och som bara blir svårare och svårare, med rätt hjälp blir allt mycket enklare. Lärarna är 22-26 år, så dom har verkligen stenkoll på kursen och vad som vanligtvis kan vara svårt eftersom de själva läst samma matte som oss. Kursen finns i Göteborg, Stockholm, Lund, Helsingborg och Malmö, men de hjälper även till utanför dess orter.

HÄR hittar ni länken för att hitta mer information om alla kurserna. Om ni uppger mitt namn när ni bokar får ni en säkert plats i kursen då den blir full väldigt fort eftersom den är så himla uppskattad!


Gillar

Kommentarer

Instagram @danielalouisee