mina resor 2015

Val thorens

Februari. Detta var en av dom roligaste veckorna i mitt liv. Bokade ju resan väldigt spontant, 2 dagar innan jag åkte faktiskt. Men spontant blir ju alltid bäst, inte sant? En vecka som bestod av skidor, vänner och afterski. Ja ni förstår ju själva hur kul det kan bli! Har man chansen att åka tycker jag absolut man ska göra det. vi hade extra tur som hade sol hela veckan, tror det gjorde det hela dubbelt så kul.

Spain

Maj. Tog ledigt en vecka för att åka ner till mormor och morfar, bara koppla av och njuta av värmen. Det är så skönt och lyxigt att veta att jag kan åka ner när jag vill, att ha värmen så nära men ändå så långt borta… Denna veckan så tog jag iallafall hand om mig själv och vilade upp mig för att prestera lite i skolan innan jag gick på sommarlov.

Spain x2

Juli. Jag och Carl hyrde att jättefint hus som vi bodde i 10 dagar. Vi badade, solade, åt, shoppade osv osv. Det var verkligen världens mysigaste vecka. Stället vi var på var väldigt lugnt, men som sagt så var det jättemysigt att bara vara med sin kärlek och njuta av allt. Åh, vill bara ha värme när jag ser dessa bilderna.

Spain x3

Augusti. En spontanare igen, veckan innan skolan började flydde jag landet för att åka ner till Spanien igen, för att bli ompysslad av bästa mormor och morfar. Denna veckan vilade jag ut till 100%. Vet ni varför? För att dumma jag glömde både dator och kamera hemma?? Jag, Daniela Ramirez glömde dator och kamera hemma, är det ens möjligt? Men så vart de och jag låg ute i solen hela veckan och kom hem som en liten pepparkaka.

Paris

Oktober. Tänk att man varit i kärlekens stad med sin kärlek. Det var verkligen dom mysigaste dagarna och jag var världens lyckligaste, gick runt med ett stort leende hela tiden. Paris är så himla fint. Vi åt jättegod mat, såg massa sevädheter, drack vin, shoppade och njöt!! Vi hade även väldigt tur med vädret.

Gillar

Kommentarer

Instagram @danielalouisee