natt ord

Jag älskar min familj och mina vänner och jag är så glad av att jag är omringad av just dom personerna. Jag vet att jag alltid har någon att vända mig till, någon som håller om mig när jag är ledsen, någon som bryr sig om mig, någon som alltid lyssnar på allt ointressant jag har att säga, någon att skratta med och någon som säger ifrån när jag behöver komma ner på jorden. Jag älskar alla så mycket. Så otroligt tacksam och jag är glad att jag kan vara den personen för någon annan. Tror det är viktigt att tänka på hur bra man faktiskt har det, jag tänker alltid på det extra mycket när jag är ledsen, just för att jag vet att jag alltid har någon att vända mig till då.

Jag är glad, men jag är inne i en period där jag är extremt skör, känslig och mesig nästan. Men jag hatar att visa den sidan av mig, just för att jag vet hur bra jag egentligen har det och det känns dumt att klaga. Dumt tänkt egentligen, för det är okej att vara ledsen ibland… Fast jag är inte ledsen, bara väldigt känslig? Tror mycket beror på att jag för en månad sen gjort slut med min pojkvän, han var en så stor del av mitt liv under en så lång peroid att det blivit som ett litet hål jag inte riktigt vet hur jag ska fylla ut. Jag är rädd för framtiden och jag är rädd för mina känslor som just nu är en bergodalbana. Jag kommer alltid älska honom, vi delade så mycket mer än ett förhållande. Jag vet att det kommer vara jobbigt, speciellt nu, men samtidigt så vet jag att allt tillslut kommer bli bra, det blir det alltid. Jag är tacksam för dom åren han och jag tillbringade tillsammans och tacksam för allt han lärt mig om kärlek, både gott och ont. Detta har varit ett lärorikt kapitel av mitt liv, jag vet att jag kommer vara känslig ibland , för det är ju känsligt, kärlek är känsligt. Men jag tror det är bra att jag är så tacksam, tacksam för allt och alla jag har, och tacksam för att jag haft honom. Jag försöker se mitt liv lite som en serie, nu är säsong 1 över och jag väntar förväntansfull på vad säsong 2 har att erbjuda, vad jag vet är att jag ska fokusera på mig själv, ta hand om mig själv, skämma bort mig själv lite och bara ha så jäkla kul med alla jag håller kärt. 

Godnatt


Gillar

Kommentarer

Sofie
,
Du är fantastisk och underbar!!
karin
,
asså din haka är så jävla bred och avlång, skitfult verkligen
M
,
Va fan är det för kommentar? Om du inte har något snällt att skriva så behöver du inte skriva något alls
Lollize
Lollize,
vilken fin syn du har på livet även i tuffa tider, själv varit där. Styrkekramar till dig !
nouw.com/lollize
Aaron
,
I think when you have a very sensitive heart like you Daniela, it's important to keep it full of sweet gratitude, indeed it is the key to happiness, and I think this virtue is so often overlooked and that's because folks only want to be thankful for nice things, but the truth of the matter is that folks should be grateful for adversity, it is a necessary part of life and it is the contrast which allows the blessings and gifts to shine bright and make one full of light!
https://www.youtube.com/watch?v=OmwEk4xYZk4

Instagram @danielalouisee