new week

​Hej på er! Efter skolan idag åkte jag och gjorde ett nytt pass eftersom att mitt gått ut och jag åker till Spanien snart! Dagen har gått fort och om några timmar kommer jag sova, ska lägga mig tidigt idag för har varit så extremt trött i skolan det senaste… Ska dock ha vollybolltunering med skolan imon!

Iallafall så är det en ny vecka, ska hinna med att svara på frågestunden som jag inte hunnit göra, ska även hinna plugga mycket denna veckan, har nämnligen en stor skrivning på fredag + utvecklingssamtal. Annars har jag inte så mycket planerat denna veckan. Jag har tänkt att jag ska blir duktigare på att visa mina outfits eftersom det uppskattas så mycket. Problemet är bara att det är för mörkt på morgonen och kolsvart när man kommer hem ifrån skolan. Men får försöka lösa det! Har ni några önskemål på inlägg så är det bara att kommentera!

Gillar

Kommentarer

fanta.grym
,
vart är klänningen ifrån?? Jättefin
anonym
,
sjukt snygg klänning/tunika. Vart har du köpt den?? Och skulle du kunna göra ett kollage med mysiga stickade tröjor nu inför vintern???
saraholmberg
,
Kan inte du och Olivia göra gö en video där vi ställer massa frågor så svarar ni på dom? :)
elllaskulia
,
Undrar också vart du köpt tröjan/klänningen?
moakastrup
moakastrup,
Gud vad snygg klänning! :)
nouw.com/moakastrup
Lillakaj
,
Jag läste Olivia och Idas blogg varje dag och helt plötsligt så skulle man skriva in lösenord på den.. Vet du varför dom la ner bloggen? :/
vanessatechel
vanessatechel,
vart är klänningen/tröjan ifrån??
nouw.com/vanessatechel
hanna.97.s
,
Vart är din klänning ifrån?

Instagram @danielalouisee