oboy & vissna blommor

Hejsan! Allt bra? Själv så hade jag endast 2h lektion idag. Satt dock kvar och pluggade lite innan jag mötte upp mamma och mormor. Vi kikade lite i butiker innan vi satte oss på Kungstorget. Som jag nämnt innan så är deras köttbullar himmelska, så det beställde jag givetvis. Känns lite som att vädret leker med mina känslor, gör mig superglad ena dagen och till världens suraste ena. Men idag fick vi äran att njuta som solen och det ska man ju verkligen inte ta för givet now days.

För tillfället sitter jag på mitt rum, är jäkligt sugen på varma mackor och oboy. Tror nog jag ska ner till köket och göra det nu innan jag sätter igång med plugget igen. Håller mig motiverad med att det faktiskt inte alls är kvar till sommarlov nu, 4 ynka veckor håller jag nog ut. I sommar ska jag ha så jävulskt kul, ska verkligen leva livet, SÅ taggad. Tänkte att jag ska göra ett inlägg om mina planer i sommar, vore det kul?

Onödig fakta: Har kärat ner mig i pioner, speciellt rosa. Har alltid varit en ros-tjej, har faktiskt nästan alltid rosor ståendes på mitt rum. Eller ska jag vara ärlig så är det nästan alltid vissna rosor, jag är sämst på att ta hand om dom nämnligen. Men det är något som fascinerar mig med vissna rosor, så dom brukar få stå några dagar…

Gillar

Kommentarer

torilandershed
torilandershed,
Så fina bilder!
nouw.com/torilandershed

Instagram @danielalouisee