pray for paris

​Vill börja med att tillbringa alla tankar till Paris, de drabbade och alla anhöriga. Allt som sker just nu är så fruktansvärt hemskt och läskigt, är rädd. Det är så nära allt, det hade lika gärna kunnat vara någon av oss som blev drabbad. 

Godmorgon. Usch vad ont det gör i mitt hjärta att läsa om allt hemskt… Kan inte ens föreställa mig hur det måste kännas att vara med om något sådant, vad tänker man dom sekunderna någon kommer in när man sitter och äter på en restaurang och börjar skjuta alla. Fy. Tänk när dom vaknade på morgonen, så ovetande om vad som skulle hända. Jag blir livrädd av tanken… Idag är det lördag! Har precis ätit frukost och ska snart ut på en pw. Min dag är fortfarande ganska oklar, men ska förhoppningsvis träffa C. Puss så länge! Krama dina nära och kära lite extra idag.

Gillar

Kommentarer

f
,
asså snart kommer Sverige (+ bl.a. Europa) bli ett totalitärt land tror jag.. alla friheter kommer att försvinna, och vi har politiker och en allmänhet som inte är riskmedvetna för 5 öre och som inte kan tänka ett steg in i framtiden..
emmawadsten
emmawadsten,

Instagram @danielalouisee