Q/A


Hur länge springer du och hur länge kör du styrka?
Jag brukar börja med att stå på crosstrainern i 20-30 minuter. Styrka i 30-45 kanske? Gymmar oftast med vänner och då blir det ju en del snack i mellan, så vet inte exakt. Sedan beror de på vilka kroppsdelar jag kör. Kan göra ett eget inlägg om hur jag brukar träna om ni vill?

Vart ska du flytta?
Jag vet inte än! Men lutar mot antingen London eller Barcelona. Och detta är då efter studenten i några månader, alltså inte föralltid haha!

Vart är din topp ifrån? Sååå snygg!!
Den är ifrån Nelly.com! Finns även en likadan fast som klänning, visst är den snygg? Chokern får man med!

Snyggt! Vart har du köpt jeansen?
Dom kommer ifrån zara, köpte dom dock för 4 år sedan...


Hej! Fina bilder! Vart har du köpt din tofs?
Den är köpt på glitter, finns i massa olika färger! Jag har en leopard mönstrad, en svart/glittrig och en mörkblå i sammet!

Kan du tips om lite snygga skolväskor?
Absolut! Nedanför hittar du budget väskor jag tycker man kan ha till skolan. Skolväska för mig är en stor väska som rymmer böcker osv, vilket dom nedanför gör! Kan göra ett inlägg med dyrare alternativ också om det uppskattas. Jag själv använder ingen speciell skolväska, brukar ha relativt små väskor till skolan, har endast plånbok, penna, borste och nycklar med mig eftersom jag har allt på datorn!


Vad fina bilder! Vilken kamera använder du?
Tack så mycket! Jag använder en Canon EOS 6D med ett 50mm- f/1.4 objektiv. Älskar min kamera<3

''Självklara såsom…'' att du ser ner så mycket och nästan smutskastar tro de eller ej ett arbete där folk sliter- så som sopgubbe, städerska är otroligt omoget och pinsamt att skriva ut på en blogg.
Jag smutskastar absolut inte de yrkena, jag själv skulle nästan klassas som städerska då jag på gymmet moppar golv, plockar ordning i gymmet osv och på Mango är mitt enda jobb att hålla i ordning i butiken. Det jag menade var att jag aldrig i framtiden skulle kunna tänka mig att jobba med något av det, kanske skulle varit mer tydlig med det och isåfall ber jag om ursäkt om det gjorde någon upprörd. Det är jättebra att det finns sopgubbar och städerskor! Men som sagt är det inget JAG vill jobba med i framtiden och det är självklart för MIG.

Vart är byxorna ifrån? Riktigt snygga
H&M, ja älskar dom! Sköna är dom också:)

  • A/Q

Gillar

Kommentarer

Maliness
Maliness,
köör på London 😃 Fast har inte varit i Barcelona hehe
nouw.com/maliness

Instagram @danielalouisee