Q/A

Hej! Jätte fin blogg verkligen och ditt hår är såå fint haha. Jag undrar hur mycket din Marc By marc Jacobs väska kostade? Och vilken storlek har du..? Du kanske även hade kunnat skriva några för/nackdelar med den! Aja tack för en fin blogg!! Hej, tusen tack! Jag har en brun marc jacobs och mobellen heter Hobo bag big om jag inte minns fel. Priset kan du googla efter modellen! Fördelar är att den aldrig går ut modet, även att man får plats med hur mycket som helst i den. Nackdelar är väll att den slits om man inte tar hand om den. Tex mina guldiga detaljer på den har blivit silvriga nästan. Varför har Anna skaffat lösen till bloggen? SNÄLLA kan du be henne ta bort det för jag vill så gärna läsa hennes blogg! Tror hon antagligen gjorde det för att hon inte vill att vem som helst ska kunna läsa den. Hon bloggar inte för tillfället. Men du kan testa skriva till henne på facebook så kanske du kan få hennes lösen! Var ditt liebeskind skärp mörkare när du köpte det? För inne på fiorucci ser man knappt skillnad på svarta och bruna skärpen, men ditt skärp är typ ljusbrunt. Har det bleknat med åren eller har du köpt nån beigebrun färg? Ja mitt skärp var lite mörkare när jag köpte det. Dock så köpte jag det ljusbruna. Det finns svart, mörkbrunt och brunt liksom. Men mitt har även bleknat lite med åren ja.
Har du varit inne i Grandparfymeri och sett att de finns där? För jag hitta inte Victoria secret på deras hemsida! Vet att det fanns i deras butik i sommras. Har ingen aning om det finns där nu, var jätte längesen jag var där. Men du kan kolla på deras instagram! Tror dom brukar lägga ut bilder på vad som har i butik där. Förstår att du kanske inte vet vart din julklapp är köpt, men vet du någon affär som säljer ray bans i Göteborg? Nästan alla glasögon butiker säljer ju raybans! Men nk vet jag har! Åh vart är de köpta? Letat som en tok efter ett sånt lipsyl!! Tror dom finns på Kicks! Vilken restaurang åt ni på? Dorisa! Älskade verkligen det stället så gick dit igår igen. Jätte fin inredning och maten är hur god som helst!
Vart kommer blusen ifrån? Du är dööösnygg Ester elenora! Funderar på att ta med den i nästa bloppis... ;) Zaras blusar är ofta lite transparenta och har problem med vad man ska ha under dom isf!! hur gör du? Jag brukar bara köra på bh, men i värsta fall ett linne under! Kan du inte lägga på lite bilder på ert hus, hur de ser ut inne o sånt? Tycker det är väldigt personligt, men får se. Kanske lägger ut några glimtar!
  • A/Q

Gillar

Kommentarer

Instagram @danielalouisee