Q/A

Var är clutchen ifrån?

En liten butik här i Torrevieja, minns tyvärr inte vad den heter…


Var kommer skorna ifrån?? Så fina!

Dom kommer från UGGS, dom har faktiskt lyckats med att göra flera snygga kilklackar! Applåd till dom.


Var ligger det någonstans? Skulle du kunna länka till hemsidan där du bokade lägenheten? Är nämligen sugen på att boka, det verkar så mysigt!

Det ligger en bit utanför Torrevieja. Vi bokade det inte från någon hemsidan utan detta är våra familjekompisars hus som vi fått bo i! Så nej tyvärr… Men ja det är verkligen hur mysigt som helst här!


Vilken takterrass? Du tar så fina bilder! Kram

På Scandic avenyn, Rubinen tror jag det heter. Tack så mycket!


Skulle du kunna göra fler videobloggar när du pratar? Är så kul att titta på!

Hmm, alltså jag vet inte riktigt vad jag skulle pratar om isåfall? Känns så töntigt att sitta och prata om sin dag tex. Ge mig tips på olika kategorier isåfall så kanske jag kan försöka lösa något!


Vart kommer dina croptops ifrån? Det är inte dom från nelly va för dina ser ut att vara lite tjockare i kragen om jag inte ser fel, bästa bloggen!

Du ser helt rätt, dom är inte från nelly, utan dom är ifrån Zara! Tror jag köpte dom för 99kr/st. Jag har vit och jeansblå, fanns i massa andra färger så kika där om ni vill ha en fin croptop!


Hur länge ska ni vara där ni är? Och vad ska du göra resen av sommaren:)

Vi åker hem på lördag, då har vi varit iväg i 11 dagar! Förmodligen så är jag hemma i några veckor och njuter av den svenska sommaren som äntligen kom, sen så vill jag åka ner till Spanien igen, hade kännts kontsigt att inte vara där på en hel sommar när det är där jag varit alla somrar sen jag var liten!


  • A/Q

Gillar

Kommentarer

Instagram @danielalouisee