questions:

Vart hittar man alla sånna Snapple drycker? Letade runt överallt i stan, och hittade typ 2 smaker på EH i Centralstationen. Men det där ser ut att va inne på Nk? Stämmer det? Eller vart finns dom annars? Och vilken är godast tycket du ? :))) Finns på alla espresso house ställen, vad jag vet så finns det väll bara 2 smaker här i Sverige? Kanske tre. Jag tycker den jag dricker på bilden är godast, helt klart! Dena andra smaker är jordgubb/kiwi tror jag. Hoppas du blev nöjd med ditt svar. Puss
Hur tycker du ett par boyfriend jeans ska sitta? lite tajt eller inte tajt alls..? Beror på vad det är för modell, men lite tajt kanske! Vart har du köpt tröjan? Verkligen jättefin Jag köpte den i Spanien. Den kommer från Karen Millen, älskar den! Kan du göra shoppingtips i Gbg? Har gjort ett inlägg om det redan, hittar det inte just nu... Men leta i arkivet! Vart kommer den bruna väskan som tjejen i mitten har och vart kan man köpa den? Frågade henne nyss och den kommer från Sandler! Var är boyfriend jeansen som är första från väster ifrån? Jäkligt balla Ni kan alltid klicka på collagen för att se vart sakerna kommer ifrån!
Vilken färg skulle du välja på beatsen isf? Och vart kommer mössan ifrån?:) Skulle valt vita! Samma här, klicka på collaget för att se vart allt kommer ifrån:) Snyggt! Var är sjalen köpt?Åhh är inte helt säker, men tror affären heter Accent! Har du några tankar om vart du ska gå på gymnasium och vilken linje du vill gå? Tips på några bra skolor i Götet?Jag vill nog gå på Samskolan, för någon månadsen va jag säkert på att jag ville gå ekonomi men börjar fundera på om jag kanske vill gå samhäll istället. Sedan tror jag att jag kommer ta sjölins som andra hands val. Får se... Hej snälla svara på denna!! Jag ska börja i åttan och typ alla dom som gick i åttan innan festar o så, och det vill jag med. Men ingen i klassen kan typ ha en fest eller så för föräldrarna vill inte. Och jag vill börja festa lite smått men Jag vet inte hur man ska börja.. Och hur ska man göra eller så? Hoppas du fattar frågan och att du svarar! KramFörstår vad du menar! Skriv till mig på kik istället danielalouise!! Puss:) Hur ser du hur mycket mobilnät du har kvar hehe? Nej asså jag köpte 20 min internet på flygplastsen och då räknade den liksom ner:)
  • A/Q

Gillar

Kommentarer

Instagram @danielalouisee