shoppingtips- New york

Jag har aldrig varit i NY, så jag kanske inte är den bästa shopping guiden när det kommer till just den platsen. Däremot så vet jag ju vilka enorma pris skillnader det är på olika grejer! Här kommer iallafall lite saker jag hade köpt om jag åkt dit nu!

//shoes//
Jag hade kikat på ett par uggs att värma min fötter om nu under vinter halvåret. Sedan ett par palla löparskor eller sneakers, tex vans. I mitt fall hade jag letat efter ett par isabel marant sneakers!

//Victoria Secret's//
Här ifrån kommer man inte ut förens man köpt något. Trosor där är jättebilliga och jättefina! Tror jag köpte med mig typ 50 trosor där ifrån när jag var i London. Så det är ett tips! Sedan har ju dom även snygga träningskläder och biknis. Men det är ju inte riktigt bikini säsong nu…

//Väska //
Marc jacobs väskor är mycket billigare i usa, så tycker absolut att ni ska ta er en titt i deras butik! Vet inte hur mycket prisskillnad det är på andra väskor men en liten summas skillnad är det allt!

// Fynda//
Passa på att gå in i butiker som inte finns hemma! Tex River island & forever 21. Massa med fina kläder till bra priser och det bästa är att du antagligen kommer vara själv om att äga plagget i din kompiskrets;)

Gillar

Kommentarer

hej
,
Tack!! haha :) <3

Instagram @danielalouisee