studentpresent

Fick ju en fråga om vad man kan önska sig i studentpresent och för att göra det lite klarare så tänkte jag att jag slängde ihop ett litet collage. Nedan hittar ni presenter ni kan ge till både tjejer och killar! Sedan kan man ju önska sig pengar också vilket jag tror många gör, en del tar ju sabbatsår och åker ut för att resa! Allt skönt med lite extra fickpengar då. Hoppas ni får lite inspiration.

1. Vinglas, funkar alltid. Se till att kika ut ett speciellt märke, så att alla du önskar det dig av köper samma. Ittala har jätte fina!
2. Inreding, nu efter studenten brukar ju vissa flytta hemmifrån och tro det eller ej så kostar det en del att köpa grejer till hemmet. Missoni har jättefina kuddar, gant säljer fina och sköna påslakan, så kika på det! Lite dyrare doftljus är också alltid kul att få, eller kanske någon speciellt lampa du önskar sig?
3. Smycke/klocka. Klockor är ju tidlösa, det kommer du kunna ha för alltid. Så önska dig en lite dyrare stilren klocka! Jag har haft min guldiga marc jacobs klocka nu i 3 år, fick den i konfirmations present, älskar den.
4. Väska/clutch/plånbok, saker du alltid kommer behöva, perfekt att önska sig nu när man har tillfället.
5. Parfym/smink, sånt här kan man ju aldrig få för mycket av och det är ju inte jättekul att spendera pengar på det, så varför inte önska sig det?

1. Ölglas, precis som vinglas så är detta något man kommer kunna ha alltid + att om man vill ha lite finare är det ju bra att önska sig, inte så att man som student (med en lite mindre plånkbok oftast) går och köper vin/öl glas för 400kr/3-pack.
2. Ett bälte. Samma här, ett bälte kan man ha i flera år! Jag köpte ju ett till Carl nu när han fyllde 18 och han blev jätteglad, så tips!
3. Knivar, vill man ha bra knivar kostar det en del, tror det är typ 800kr/st, tror det är ganska många som faktiskt önskar sig just detta. Köper man knivar i bra kvalité så håller dom föralltid ju.
4. Skjorta eller parfym, saker som man behöver men som sagt inte är så kul att betala för själv. MÅSTE tipsa om ''dolce & gabbana- the one'', Carl har den och den luktar såååå gott verkligen, kan sitta och lukta på honom i timmar. Tips till er tjejer som vill att era pojkvänner ska lukta gott!

  • Tips

Gillar

Kommentarer

nell.grennard
,
Vilka/vilken effekt brukar du använda på instagram?
Modejen
Modejen,
Spana gärna in min blogg, kan behöva lite respons haha! Kram 💖
nouw.com/modejen
Matildaa
Matildaa,
Tack för inspirationen!😊❤️
nouw.com/matildaa

Instagram @danielalouisee