Sunday

Sista dagen denna veckan spenderar jag med min kärlek. En cykel tur i solnedgången och jag avslutar veckan på bästa sätt. 7 veckor kvar till sommarlov, 7 veckor som innehåller födelsedagsfester, nationella, jobb, en vecka i Spanien och massa mer som kommer göra att tiden flyger iväg. Allt är så perfekt nu.

Hörs imorgon!

Gillar

Kommentarer

isaaa_,
nää så mysigt!
isabyl.devote.se
lisabengtsson
lisabengtsson,
Modejen
Modejen,
Wow, så fin bild! Spana gärna in min blogg, behöver lite respons haha! kram 🌸
nouw.com/modejen
chantilott
,
Hej finaste Daniella! Jag har en liten fråga till dig : bor du i Örgryte eller Västra Fröunda? Kram 😊
97alice
,
Hej fina! Funderar på att ta en resa till spanien i sommar med pojkvännen och tänkte bara fråga vilken stad du brukar vara i och vad det finns att göra? Tex är det nära till strand och centrum osv vad finns det man kan göra om dagarna om man stannar runt en vecka
emmawiden1
,
Hej fina du! Jag måste bara få säga att jag uppskattar ditt bloggande. Haha du förgyller mina dagar ärlig talat. Så himla fin är du och en super bra blogg. Måste också bara få säga att du är super duper vacker och jag är as avis på dig. du är absolut en tjej jag ser upp till, lycka till med ditt bloggande i framtiden! Kram hihi
moa199903
,
Hej daniela Det är som sagt bal för mig som ska avsluta årskurs 9. Jag har panik alltså vet inte vart jag kan hitta fina klänningar , Vill gärna ha en kort. Har du tips på någon butik/hemsida ?! Skulle varit mycket tacksam för svar!!
gxfghde
,
hej daniela! Jag förstår om detta inte är något du vill skriva ut på bloggen men hur blev ni tillsammans igen? Och när? Blev lite nyfiken bara eftersom ditt besked om er breakup var så plötsligt och nu är ni tillsammans igen, glad för din skull ni är väldigt söta!!

Instagram @danielalouisee