sunday mood

Framför mig atm

Ny ifrån Z. Ääälskar färgen.

Hejsan! Sitter förtillfället och letar efter en ny kamera. Det är verkligen prio ett för mig just nu om jag vill få fart på bloggen. Min kamera är så dålig, den får inte med färger utan bilderna blir gråa och tråkiga och sedan så har jag helt fel objektiv för att få de bilder jag vill ha. Menmen, får önska mig en när jag fyller år! Eller kanske en tidig födelsedagspresent..?

Idag är det söndag iallafall, varit en lång och skön helg, hunnit med det mesta tror jag! Carl fyller ju år imon men han hade släktkalas igår, så när alla gått hem kunde jag inte hålla mig med att ge min present också. Han blev iallafall hur glad som helst och det gör mig ännu gladare, hihi. Men från en sak till en helt annan. Nu får ni hjälpa mig lite här! Vad vill ni se på bloggen, för just nu så är jag i en bloggtorka där allt bara känns medningslöst, men det är ju det här jag gillar att göra. Behöver verkligen hjälp så kommentera massa tips! Frågestund, videoblogg, outfit, shopping, tips? Vad som helst!

Gillar

Kommentarer

jealt-98
,
outfits är jätte uppskattat precis som när du visar upp din shopping och skriver vart den kommer ifrån! Tips på allt möjligt resor, restauranger , butiker. Roomtour. Dina wanties . Sånt gillar jag att läsa om
fashionmallan
fashionmallan,
Sista chansen att vara med i min veckans blogg!💕
nouw.com/fashionmallan
hej
,
Kan du skriva vart du köpte din balkänning? tacksam för ett snabbt svar
jullejo
,
bloppis!!
julia.nordstrom
,
Vad köpte du till Carl? Min kille fyller nämligen också år snart och behöver lite tips 😊
e
,
visa hur din nya bikini ser ut när du har den på, då kmr din statistik nog slå rekord 😉
sofia.g.nicklasson
,
Vad köpte du till Carl? Han fyllde väl 18 och de gör min pojkvän också snart :)

Instagram @danielalouisee