svarar:

Vill påminna om att ni kan klicka på plaggen i de klädcollagen jag gör för att hitta vart de kommer ifrån!

Kan du göra mer videoinlägg, så man får lära känna dig?
Hmm, känner mig så fjantig när jag gör videoinlägg… Gjorde ju det förr men skäms ihjäl när jag kollar på dom nu i efterhand. Men vad hade ni velat att jag prata om isåfall? Kommer ni med några bra ideer kan jag försöka!

Varför sa du upp dig från arbetet? Vad är ditt drömjobb?
Jag sa upp mig utav många anledningar, dels för att kravet för att jobba där var att man var tvungen att jobba 3 gånger i veckan, vilket jag inte hann eftersom jag går i skolan. Sedan så var cheferna väldigt otrevliga tycker jag och jag fick hör att dom hade fifflat med våra löner. Så jag kände att jag inte hade någon anledning till att jobba kvar… Mitt drömjobb är att jobba med vad som helst av det jag brinner för.

Vart kommer den röda klänning ifrån? Du la ut en bild på den i ett inlägg kallat "The red dress" 😊
Har fått 1000 frågor om vart klänningen kommer ifrån och den kommer från zara!

Vart är de vita byxorna ifrån, i detta inlägget? 😊
Dom kommer ifrån MANGO!

Kan du berätta om dina sommar planer?
Denna sommaren kommer inte se ut som alla andra mina sommrar, brukar ju vanligtvis åka ner till min mormor och morfar i början av juni och vara där i ca en månad. Men denna sommaren så ska jag vara hemma hela juni, förhoppningsvis blir det bra väder så man kan fira en fin midsommar, bada i havet, sena kvällar vid brasor, åka båt, grilla, sola, osvosv. Men i början av juli åker jag och Carl till Alicante där vi hyrt ett jättefint hus! När vi kommer hem blir det säkert mer båt åkande, roadtripps, roliga tjejmiddagar och i slutet av sommaren ska jag såklart ner till mormor och morfar som alla år!

Kan inte du tipsa om saker man kan önska sig i studentpresent? 😊
Hmm, jag hade nog önskat mig saker jag har användning för i framtiden, tex saker du kan ha när du flyttar hemifrån! Vet att många önskar sig vinglas bland annat. Något speciellt smycke kanske?

Hur gör du får att få din kropp så perfekt och smal?
Tack fina du! Jag kan inte säga att jag tränar för det gör jag inte, det händer kanske 2 gånger i månaden. Borde verkligen träna mer för jag är så himla svag. Men jag är inte ett jättestort fan av godis och annat gottgott, händer att jag äter lite på helgerna då och då, men annars tror jag bara att jag har bra ämnesomsättning och att det är det som håller mig i ''form''.

Hej! Vart är skorna ifrån? Har letat överallt men har inte hittar dem..
Dom köpte jag på Blanco förra sommaren, tyvärr!

Skulle du kunna vara en ängel och länka?😍 Efter några desperata försök både inne i affären och på hemsidan börjar jag ge upp efter detta sett..
Mitt svarta sett kommer ifrån ZARA, hittade det tyvärr inte på hemsidan, men fråga i butiken! Visst är det fint!

  • A/Q

Gillar

Kommentarer

e
,
det e la inget fel på dina förra videos?
e
,
videos från dina resor e jätteroliga att se
uvg4533
,
Vart kommer jackan i från http://nouw.com/danielalouise/byebye-18917531 det inlägget? Skit snygg!
klara.svensson
,
Hej jag fyller år snart och önskar mig någon väska! Men vet inte riktigt vilken, så skulle varit jätte hjälpsamt om du kunde göra en collage med fina väskor runt 3000kr att önska sig

Instagram @danielalouisee