this or that

Chips eller popcorn - Hmm, just nu är det nog popcorn. Carl popcorn, han gör dom godaste.

Kjol eller jeans - Kjol!

Favoritsnacks - Måste nog vara gojibär! Andra platsen är kokostärningar.

Foundation eller Idpuder - Har alltid varit ett fan av Idpuder men det senaste använder jag bara foundation, tycker det täcker mer och håller i längre.

Foundationen jag använder nu kommer ifrån MAC och heter mineralize moisture spf 15

Utekväll eller hemmakväll - Inget står ju en lyckad och utekväll, men just nu är det nog hemmakvällen som tar hem priset. Så skönt att vara hemma när det är mörk och kallt ute… Men tackar aldrig nej till utekväll!

Mascara eller läppglans - Mascara, tycker ögonen gör hela ansiktet.

Laga mat eller bli serverad mat - Serverad, älskar ju att gå på resturang och som tur är så är jag omringad av folk som gillar att laga mat! Tycker det är långtråkigt att laga mat, men det kanske kommer med åldern?

Drinkar eller shots - Drinkar!

Älskar söta och färgglada drinkar


Favoriträtt - Jag älskar pad thai, tacos, hamburgare, all slags potatis och carbonara. Är även ett stort fan av cesarsallad. Äsch jag gillar all mat.

New york eller London - Jag har bara varit i London, men tanken av New york är storslagen. London är en väldigt fin stad men tror det är en väldigt stor skillnad på städerna, så säger båda trotts att jag inte varit i New york

Plattat eller Lockigt- Lockigt är det finaste men jag har aldrig orken att stå och locka pga att mitt hår är så himla tungt och lockarna åker ut efter 1h pga de. Men har faktiskt hittat en locktång som gör att mina lockar håller i jättelänge, får nog börja locka håret oftare! Det är ju så fint.

Klackar eller sneacker - Jag är en klack tjej, har sällan sneackers.

Drömresemål - Mexico, Bali, Bora bora, Dubai, Maldiverna, Thailand, you name it. Vill till något varmt och fint ställe!

Pizza eller Hamburgare - Hamburgare alla dar i veckan! Inget slår en riktigt saftig hamburgare med bacon i, hihi.


Favorit program på tv - Solsidan, Gossip girl, Bron och Keeping up with the Kardashians.

Midsommar eller julafton - Julafton! Brukar inte fira midsommar så ofta eftersom jag oftast är i Spanien då. Tycker julen är super mysig, så får bli julafton!

Äta ute eller hemma - Äta ute, älskar att sitta på resturang, med vänner eller pojkvän, beställa in olika maträtter, drinkar osv. Det är kul och mysigt och det går fort, blir oftast godare än när jag ska laga själv! Så äta ute.

Film eller serie - Tycker det är sååå tråkigt att titta på film, tittar mycket hellre på serie. Eller alltså det finns undantag, vissa filmer är skitbra, men föredrar serie, man får veta så mycket mer och man har något att se fram emot!

Dansa till house eller Rnb - Båda!! Älskar både house och Rnb, så en härlig blandning gör mig glad en kväll ute!

Godis eller bullar - Jag är ingen godis människa, så bullar! Bullar eller kakor funkar utmärkt för mig.

Väska eller skor - Hmm, good one. Måste nog bli skor.

Smokey eye eller eyeliner - Eyeliner är finast på mig!

Mest nöjd på min kropp - Mina läppar, min mage och mina ben!

Minst nöjd med min kropp - Jag som precis alla andra har komplex för någonting. Dock är det inget som är värt att ta upp för hur det än är så finns det bara en av oss alla och vi ska vara nöjda med hur vi ser ut. Men jag tycker inte om mina öron, tycker dom står ut ganska mycket! Gillar därför inte att ha tofs. Fjantigt men så är de.

Högst upp på önskelistan - En ny väska, vet verkligen inte vilken än dock. Drömmen hade ju varit en Celine, men det kan jag drömma om några år till.

Vad dricker du helst utomlands- Iste eller vatten!

Snapchat eller instagram - Snapchat!

Gillar

Kommentarer

Instagram @danielalouisee