tips; self tanner

Innehåller affiliate-länkar

St. Tropez Bronzing Mousse/ Finns att köpa HÄR

Brun utan sol kan ju vara det bästa som uppfunnits för oss som gillar att vara bruna! Om folk bara visste hur farligt det kan vara att sola för mycket solarium så hade nog alla använt brun utan sol, vilket jag tycker man ska om man vill se brun och fräsch ut! Jag har iallafall använt mig av lite olika,den jag använt sen i vintras heter Cocoa brown, kostar runt 100 lappen som gör en brun på bara 1h, den var verkligen super fin! Men jag tycker den håller jättedåligt, allt går bort efter bara en dusch känns det som.

Har hört så mycket bra om denna från St. Tropez så köpte med mig en hem. Testade den i måndags och den är sååå bra! Krävs inte alls mycket och den blir jämn och fin. Den ser dessutom lika bra ut idag, vilket min förra inte alls hade gjort! Rekommenderar verkligen denna om ni vill ha en bra brun utan sol. Ett tips är att köpa till en applikations handske!

  • Tips

Gillar

Kommentarer

Emma
,
Alltsååå känner igen mig så om Cocoa Brown produkterna. Om du någonsin drar till London så finns (oftast) dessa köpa där på Primark för endast 2 pund...men håller med om att hållbarheten är dålig samt så tycker jag att det färgar av sig lätt på ljusa kläder eller lakanen.... Men tror St tropez ska vara skit bra, såklart dyrare men bara hört gott om det. Personliga favoriten är märket är Fake Bake. Blir dunder brun och håller bra 😄😄😄😄
hannagothberg
hannagothberg,

Instagram @danielalouisee