trendspaning pt.1

Sommaren leder mot sitt slut och butikerna börjar fyllas på mer och mer med nya kollektioner. Jag kan glatt säga att jag ÄLSKAR allt som jag sett än så länge. Sammanfattningsvis så innehåller höstens mode mycket 90 tal. Sammetslinnen, glitter och sliplänningar tillsammans med rockiga plagg. Typiska höst färger med mycket färgklickar. Men jag tänker att jag börjar lite lätt med höstmodet och så kommer en pt2 när vi börjar nära oss hösten ännu mer. Håll ut!

Army, bomber & broderat - En militär färgad jacka och en aning för står bomberjacka och du är redo för hösten. Denna trenden rågillar jag. Jag personligen kände mig en aning för flickig för denna trenden, men som ni ser ovan går det ju att matcha lika bra till kjol och klackar som till ett par jeans. Eller släng på dig en broderad bomber och du är ready to go.

Patches, pins & stickers- Alla butiker invaderas av stickers i alla former, storlekar och färger. Minns för några årsedan när jag var liten tyckte jag detta var jättecoolt, ballt hur det kommit tillbaka tycker jag. Finns inte ett enda klädmärke just nu som inte har minst ett plagg med massa sånthär på. Finns även att köpa överallt nu så man kan pynta sina egna saker.

Denim on denim- Back to the 90's, släng fram allt ni äger i jeans material och släng på er de.

Metallic skirt- Med en knälång metallickjol kommer man långt i höst (bild nr 2 är från Gina tricots höst kollektion). Zara har även ett bra utbud på detta, så kika där om ni vill strosa runt i stans coolaste kjol.

Silky dress- Silkes material fylls på i butikerna fortare och fortare. Jag älskar nattlinne stuket och tycker allt med silke är sött/sexigt. Något som är riktigt hett just nu är att slänga på klänningen över en tisha.

Gillar

Kommentarer

Instagram @danielalouisee