vardagssminking / stegvis

Innehåller affiliate-länkar

Make up store cover all mix: HÄR // MAC mineralize Moisture SPF 15: HÄR

Som bas använder jag min fondatino från MAC, den är super dryg och täckande! Jag har aldrig tyckt om att använda fondation tills jag hittade denna, känns inte ens som man har de på sig med denna! Efter det täcker jag blämmor och mörka ringar under ögonen med cover all, gjort i alla år. En favorit!

Laura Mercier loose powder: HÄR

Sedan tar jag mitt transparenta puder från laura mericer för att sätta min concealer samt matta ner ansiktet. Detta gör jag med en stor fluffig borste från real techniques, DENNA för att vara exakt!

MAC matte bronze: HÄR

För att se brun och fräsch ut tar jag bronzing powder i hela ansiktet, just matte bronze tycker jag ger finast och naturligast look!

MAC harmony: HÄR // Borste: HÄR

Till mina kindben använder jag ett blush i färgen harmony, får alltid komplimanger över mina kindben så ett bra jobb gör den allt! Denna appicerar jag på kindbenen och lite i pannan för att markera lite extra.

Anastasia dipbrow: HÄR

Till mina ögonbrun använder jag anastasia dipbrow i färger medium brown. Den är väldigt mörk men jag tycker det passar mitt ansikte. Rekommenderar verkligen att köpa denna om ni fortfarande använder en ögonbrynspenna, hela ens liv (sminkmässigt) förändras med denna! Lite dyr men bra investering.

Mascara: HÄR // Eyeliner: HÄR

Världens bästa ögonfrans böjare från Make up store, hittar den dock inte på nätet? Så ni får kika i butik! Sedan har vi bästa bästa mascaran, denna är vattenfast. Rekommenderar verkligen er som inte har vattenfast mascara att börja med det, jag kommer aldrig gå tillbaka till en mascara som inte är det. Med en vanlig mascara tycker jag fransarna inte håller sig uppe och allt bara smular under ögonen. Sedan har jag en super bra eyeliner, super enkel att använda!

Gillar

Kommentarer

Instagram @danielalouisee