veckans blogg #1

Detta var så svårt verkligen, räknade inte alls med att så många skulle anmäla sig, men det var hur kul som helst att läsa igenom era bloggar, fanns huuur många som helst bra bloggar som jag verkligen fastnade för. En anna rolig grej är att nu när jag kollat igenom allas bloggar, så ser jag att det är några av er som tagit inlägg av mig? Jaja... Jätte svårt att endast välja ut bara plocka ut 3 stycken, så jag kör i några omgångar istället! Ska dessutom göra ett inlägg med alla mina vänner bloggar snart. Här är tre stycken jag tyckte var bra:
almacastro.blogg.se En söt blogg! Tyckte hon hade fina/stora bilder och varierande inlägg vilket jag tycker är bra! Designen var stilren vilket jag tycker om. En mysig blogg ni borde kika in på helt enkelt :)
tildebergmans.blogg.se Denna bloggen hade också väldigt fina bilder faktiskt! Mycket om hennes vardag osv. En fin tjej med en ganska så vanlig blogg, men jag såg en extra glimt i hennes blogg hehe. Check it out!
martinalinden.forme.se Väldigt stilren blogg, jäääättefina bilder från hennes vardag, shopping, inspo, tips. Gillade vekligen denna bloggen, dessutom var hon väldigt fin! Klicka på länken för att komma till hennes blogg:))
  • Mixed

Gillar

Kommentarer

Instagram @danielalouisee