wishlist-14

önskelista -14

Ja, jag vet att det är över en månad kvar tills julafton. Men som ett litet barn så har jag redan börjat spåna över vad jag önskar mig. Är medveten om att det är väldigt dyra saker men det är ju en önskelista trotts allt!

1. En ny väska. Något jag är i väldigt stort behov av! Har flera gånger varit påväg att köpa väskor men jag kan aldrig bestämma mig för vilken jag vill ha. Men nu har jag bestämt att jag vill ha en Stella Mccartney, om jag vill ha en svart eller grå vet jag dock inte än.

2. Ett nytt objektiv. Som jag nämnde förut! Ett 50mm har jag hört flera gånger ska vara bra så det litar jag på.

3. Isabel Marant, dessa står allra allra höst upp på min önskelista i år. Velat ha dom så himla länge nu, dom ska bli mina!

4. Pengar, of course. Eftersom väskan är ganska dyr så är ju pengar ett bra tillskott, så jag kan spara ihop till den! Sedan så köper jag hellre kläder än att få kläder.

5. Parfym och smink. Jag älskar ju att sminka mig och har hellre för mycket än för lite smink, inte på mig utan i sminkväskan då såklart hehe. Mina bare minerals produkter är slut och en burk fondation pulver hade inte suttit fel. Behöver även nya sminkborstar!

6. En svart pälsjacka! Jag älskar ju pälsjackor och en svart hade passat perfekt i min garderob. Har hittat en ursnygg som jag tror jag inte behöver vänta så länge på med tanke på att jag inte vill ha den när vintern är slut!

Gillar

Kommentarer

mathilde.ahlstrom
,
Även jag älskar pälsjackor, skulle du snälla kunna göra ett collage med pälsjackor skulle vara så snällt då jag tycker det är jättesvårt att "hitta den rätta". :)
johannabella1,
Vet du vad den modellen heter på väskan? :)
nouw.com/johannabladh

Instagram @danielalouisee